Den Indre Guide - www.maybente.no
07
Dager
13
Timer
50
Minutter
08
Sekunder

Vil du føle deg GOD NOK, få tro på deg selv og mot og hjelp til å realisere dine drømmer?

Vi har alle en indre guide som vet hva som er bra for oss, vet hvilke valg som er best for oss. Den indre guiden forteller oss om vi er på sporet av det vi ønsker eller ute av sporet.

 

Lar du dine drømmer forsvinne ut i intet?

Jeg møter mange mennesker med drømmer. Noen drømmer om:
 • å stå på scenen
 • holde foredrag og kurs,
 • ny jobb
 • å gi ut en bok,
 • reise på spennende turer rundt om i verden
 • oppleve mer nærhet og kjærlighet i relasjoner
 • en sunn og sterk kropp og helse
 • oppleve mer glede og ha mer overskudd og energi i hverdagen

Noen av dem velger å gjøre det som skal til for å realisere sine drømmer. Det er dem jeg har med på mine kurs. Jeg elsker å dele alle mine beste tips og verktøy og hjelpe dem å skape det livet og de resultatene de ønsker. Jeg blir like glad hver gang de deler de fantastiske og dyptgående forandringene de får ved å delta på mine kurs.

Er du klar for å skape noen andre resultater i ditt liv?

Heldigvis er det noen mennesker som tar seg selv og sitt liv på alvor. Mennesker som forstår at handling gir forvandling, som velger å investere i seg selv og sitt eget liv. Det er disse menneskene som deltar på onlinekurset Den Indre Guide.

Det er disse menneskene jeg får lov å hjelpe til en ny start, en ny hverdag hvor ønsker og drømmer realiseres.

Det er like fantastisk hver gang og høre om hvordan de

 • blir mer glad i seg selv,
 • opplever at andre viser de mer annerkjennelse,
 • opplever å få jobbtilbud,
 • får mer styrke i kroppen,
 • tar av de plagsomme kiloene,
 • opplever mer overskudd og glede i hverdagen,
 • får bedre relasjoner til de rundt seg,
 • våger å gå for drømmen om å utgi sin første bok,
 • får motet til å sette grenser og lærer å lytte til egne behov.

Jeg vet hvor effektivt og transformerende dette kurset er. Jeg vet hvor dyptgående forandringer deltakerne får ved å delta, så derfor vil jeg gjerne gi deg den samme muligheten.

Så derfor får du dette tilbudet+ 14 dagers full pengene tilbake garanti.

Er ikke det WOW? Tenk at om kort tid kan du har endret ditt liv.

Men, det skjer kun når du gjør noe annet. Du kan sitte på gjerdet og vente på forandring, eller bli værende i offerrollen og forklare hvorfor det ikke går for deg, eller klage og kritisere på andre eller omstendighetene. Hvis du velger det kan jeg godt forstå deg. Jeg gjorde selv det i mange år. Men, jeg unner deg det ikke. Jeg er super takknemlig for at jeg valgte noe annet, for at jeg valgte å ta onlinekurs, reise verden rundt å lære av de beste mentorer og coacher og investere mange hundre tusen i forstå hvordan jeg kunne skape det livet jeg ønsket meg

Før trodde jeg ikke det var mulig. Da håpet jeg at livet ville fare fint med meg. Jeg var på mange måter parkert i offerrollen uten å vite det. Jeg levde på det vi kan kalle Bevissthetsnivå 1. På bevissthetsnivå 1 håper man at ting går bra og at ting vil ordne seg.

Etterhvert lærte jeg coaching og begynte å leve på Bevissthetsnivå 2. Her forstår man at tankene gir følelser som inspirerer til en type handling som gir et resultat. Man forstår at når man endrer i tankene så endres livet. Utfordringen her er at vi har 60-70.000 tanker og de fleste av dem, ca 95% er ubevisste. Det førte til at jeg kunne sette meg mål og gå veien, men oppleve å sabotere meg selv underveis, fordi mine ubevisste mønster og overbevisninger ikke spilte på samme streng som mine ønsker. Jeg kunne realisere mine ønsker og drømmer på bevissthetsnivå 2 (det er her det meste av coaching foregår) men det var ofte en hard og krevende prosess med en stadig frykt for å mislykkes, frykt for hva vil andre si osv.

Nå de siste årene har jeg landet på bevissthetsnivå 3, hvor jeg lever innenfra og ut. Istedet for å være opptatt av hva andre mener og synes, istedet for å la andres forventninger og behov styre meg, lytter jeg til meg selv, jeg er glad i meg selv, jeg føler at jeg fortjener å leve det livet jeg ønsker og jeg lever ut fra den jeg er, min essens. Det er en helt annen måte å være i livet på. Jeg lytter til mitt hjerte, jeg lytter til mine inspirerte ideer og handler på dem. Det gir meg noen helt andre resultater. Det gir resultater jeg er glad for i alle mine celler.

Er det din tur nå?

 

 

Bli med på onlinekurset som starter 24. september å rydde i begrensende mønster og overbevisninger og gjøre indre endringer som gir nye ytre resultater. Du får:

 • 6 ukers trening med 18 inspirerende videoer, læring og steg for steg oppskrifter (Verdi 7950 kr)
 • Meditasjonsvideoer (Verdi 1000 kr)
 • 4 onlinemøter med Q & A gruppecoachinger (Verdi 1995kr)
 • Tilgang til et ekslusivt online forum hvor du har et nettverk av likesinnede (Verdi 1995 kr)
 • E-bok med tilpassede øvelser (Verdi 550 kr)
 • BONUS # 1 Slipp din motstand (verdi 500 kr)
 • BONUS # 2 Slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner (Verdi 500 kr)
 • BONUS # 3 Lær speilteorien og skap forandringer innefra og ut (Verdi 500 kr)

Du får altså verdi for 14.990 kr

Forløpet starter mandag 24. september og hvis du melder deg på i dag så sparer du altså 50% i forhold til vanlig pris + du sikrer deg alle bonusene.

Vanlig pris er 14990 kr

Bursdagstilbud kun 7995 kr

Du kan dele betalingen i 4 x 2250 kr

Du sparer 8.000 kr akkurat nå 

NB! 14 Dagers Pengene Tilbake Garanti

badge_garanti

Pengene Tilbake Garanti
Jeg er her for å hjelpe deg ta ut ditt potensiale og bli den beste du kan være. Dersom du ikke er fornøyd eller får verdi ut av kurset etter de første 14 dagene så send meg en mail og jeg returnerer alle pengene dine! Uansett grunn.

Summen for alt dette er: 14. 995 kr.
Siden det er min bursdag nå får du det hele for 7995 kr (15995 kr)

BURSDAGSTILBUDET gir deg alt dette for kun 2150 kr x 4 (4150 kr x 4)

Spar 1000 kr hvis du betaler det hele på en gang – Pris 7995 kr

Våg å være den du egentlig er

stop-tryingI løpet av dette 6 ukers onlinekurset tar vi deg med på en fantastisk inder oppdagelsesferd. Du har en unik styrke inni deg, en stor power og kraft. Det er noe vi alle mennesker er født med. En livskraft av kreativitet, livsglede, kjærlighet, mot, entusiasme. Vi har en helt intakt indre guide som vi ikke trenger å lære å bruke, fordi den ligger der alltid tilgjengelig.

Du har sikkert sett små barn. De har denne livskraften, som en sol av glede, begeistring, entusiamse. De lever ut fra sin essens og føler seg fantastiske som den de er. Vi har alle vært disse barna. Etterhvert som vi vokser opp opplever vi å få tilbakemeldinger om å ikke gjøre slik, slutte med det. Vi opplever å bli avvist, kritisert, sammelignet med andre osv. Vi lærer om oss selv og verden. Vi lager oss overbevisninger og tanker om oss selv, hva vi fortjener, hvem vi er. Noen av disse tankene og overbevisninger er positive støttende, andre er begrensende. Jeg liker å sammenligne de begrensende som skyer rundt vår indre sol og livskraft.

Mange begynner etterhvert å leve ut fra skyene. Det vil si de inretter livet sitt slik at de kan unngå å bli såret. Det forteller seg alle mulige slags historier for å unngå å gjøre feil, unngå kritikk, unngå avvisning. Når man lar slike begrensende tanker styre, mister man kontakten med den man egentlig er. Og slik trenger det ikke være. Det finnes en metode til å komme tilbake til seg selv, til å åpne opp for livskraften og leve ut fra den du egentlig er og ikke den du har blitt.

Selvfolelse-2

Tilbakemeldinger

Bente Annie Borgen om Den Indre Guide Jeg opplever å være mer tilstede i øyeblikket og har fått en større indre ro, mer glede og indre fred

“Onlinekurset Den Indre Guide har gitt meg så mye. Jeg opplever å være mer tilstede i øyeblikket og har fått en større indre følelse av ro, glede, fred.

Jeg har blitt mer impulsive. Det er skjønt. Velger ikke alltid det fornuftige, som jeg gjorde før. Jeg har fått et mye bedre forhold til barna mine (ungdommer). Jeg opplever at når jeg gjør indre forandringer, så forandrer den ytre verden seg 😉

Vil absolutt anbefale kurset til andre, fordi kurset og May-Bente gir det hun forteller i introvideoen og mye mer. May-Bente er utrolig kunnskapsrik og formidler stoffet på en klar og enkel måte. Jeg har gledet meg til hver ny modul med nye videoer og webinar og fått utrolig mye ut av kurset.”

Bente Annie Borgen, Ernæringsfysiolog og ernæringsterapaut hos Frisk med mat


For meg som høysensitiv har det skjedd en revolusjon i løpet av dette kurset

” For meg personlig har det vært en revolusjon som har skjedd i løpet av dette kurset.

 • Jeg har alltid følt meg litt annerledes og sårbar enn de rundt meg, har ikke forstått hvorfor jeg har blitt så sliten når det har skjedd store ting i livet, enten det har vært vonde ting som feks konflikter eller begravelser, men også når det har vært kjekke ting…. Da har jeg som regel måtte sove litt etterpå for å hente meg inn igjen… Jeg analyserer alle jeg møter, kollegaer, venner og familie og hører eller ser med en gang jeg entrer rommet hvilket humør de er i, og dersom de virker korte eller avvisende bruker jeg mye krefter på å analysere om JEG har sagt eller gjort noe galt, og dette er veldig slitsomt.
 • Jeg har hatt veldig dårlig selvfølelse pga min vanskelige barndom ( som jeg ikke skal prøve å forklare her, tar for lang tid, men jeg er vel et av disse barna noen velger å kalle “løvetannbarn”), mye avvisninger fra mor og flere dårlige forhold. Min måte å håndtere dette på før har vært å være motsatt av min mor, jeg skulle være SNILL, har smilt og smilt og hjulpet folk hele livet, har gitt og gitt og fått meg mange på trynet underveis.
 • For et par år siden lærte jeg om høysensitivitet og forsto fort at det var slik det hang sammen og det var en lettelse å se at andre hadde det på samme måten? og jeg anser det som en styrke og ikke noe negativt lenger.
 • Jeg har vært på søken etter var å finne verktøy jeg kunne bruke i hverdagen for å få bedre selvfølelse og takle sårbarheten min slik at den ikke ble et problem for meg. Da jeg kom over dette kurset veide jeg litt for og imot, men valgte tilslutt å melde meg på, og det er jeg veldig takknemlig for i dag ?

Etter endt kurs har jeg funnet en ro inni meg jeg aldri har hatt før, jeg kjenner at jeg har blitt rundere i kantene, og lar ikke følelsene løpe av gårde med meg slik som før. Blir ikke irritert lenger og klarer å se det gode i de fleste mennesker. Er heller ikke så sårbar som før. Kjenner enda mer på takknemlighet for alt det gode i livet mitt, for kjæresten min, barna mine og barnebarna. Har blitt flinkere til å SE de små, og er veldig bevisst på å applaudere deres begeistring og være mer leken.

Jeg merker at folk rundt meg møter meg på en annen måte, og noen sier at de merker at jeg har forandret meg, da blir jeg så glad at jeg får lyst å hoppe opp og ned og har SÅÅÅ lyst å fortelle andre at dette må de prøve!

Jeg er så takknemlig for at du holder disse kursene for å hjelpe andre til å bli en bedre utgave av seg selv May-Bente, og du har virkelig hjulpet meg, så takk for at du er den du er? og jeg anbefaler definitivt andre å ta dette kurset??” Høysensitiv deltaker

 

Eg kjenner meg mer verdifull og har blitt gladere og mindre stresset

Når det gjelder deg som kursholder er du bare en ener. Du forklare alt på en så enkel måte uten å pakke det for mye inn. Du er veldig faglig dyktig og trygg på det du holder på med. Sist men ikke minst så har du en fantastisk herlig utstråling, et vinnende vesen og et humør man blir smittet av og løftet av. Så tusen hjertlig takk May Bente for at du har vært med å løfte meg

Eg har hatt stort utbytte å vere med på kurset. Det har vore spennande, og eg har blitt bedre kjent med meg sjølv. Eg er blitt mildare mot meg sjølv. Eg godtar og respekterer meg sjølv bedre enn før. Er blitt mindre sølvkritisk, og bevisst på tankane mine. Eg er meir oppmerksom mot andre, og eg er gladere.
Eg har  lagt merke til at noko har skjedd med omgivelsane; At det er blitt ryddigare rundt meg. Så kjenner eg meg verdifull, at omgivelsane også meiner det. Det er også blitt sagt til meg. At eg er gull verdt. ( På arbeidsplassen ) Har fått meir energi og er begynt å rydde i skuffer og skap. Eg kjenner meg gladere og mindre stressa. Og mindre nervøs.
May – Bente er ein super kursholder, og vi får raskt svar på spørsmål. Ho er inspirerende, sprudlande, og bryr seg virkelig om kvar enkelt. Eg anbefaler alle som vil bli bedre kjent med seg sjølv og ¨å meir livsglede.
Tusen takk May – Bente 🙂
Hjertelig helsing Mildrid

Tone Rabben Hølland om Den Indre GuideJeg verdsetter meg selv høyere enn noen gang før og opplever at de rundt meg også gjør det

“Jeg verdsetter meg selv høyere enn noen gang før. Jeg lytter til egne behov og våger mer å si fra. Jeg er mer bevisst på hva janteloven har gjort mot min selvfølelse og våger å gå for holdningene i antijanteloven! Når begrensende tanker og overbevisninger kommer så klarer jeg bedre å si Stopp og snu de til noe positivt. Jeg liker meg selv og er mindre anklagende ovenfor meg selv når jeg har gjort en feil.

Noe av det beste som jeg har merket endringer i omgivelsene. Ting jeg har lengtet etter faller på plass når jeg verdsetter og respekterer.

May-Bente det er fantastisk å ha deg som kursholder. Videoene i onlinekurset av høyeste kvalitet i forhold til å hjelpe mennesker til personlig vekst. Både videoene og meditasjonsvideoene er svært gode og inspirerende. Jeg liker godt “kompendiet” med oppgaver til hver modul. De hjelper å kunne jobbe med oppgavene videre over tid. Kurset er intensivt og det fungerer godt i forhold til å holde seg i gang med endringene”

Tone Rabben Hølland, lærer og mindfullnessinstruktør


Anette Fagerland om Den Indre GuideDen Indre Guide har gjort at jeg våger å skinne og gitt meg et bedre liv og en bedre hverdag

Onlinekurset Den Indre Guide har vært fantastisk. Det har gjort at jeg våger å skinne, ikke bare inni meg men ogå utenpå så andre kan se. Det har gjort at jeg står opp for meg selv, og er et forbilde for barna mine om å stå opp for seg selv – også i praksis, altså ikke bare si men gjøre…

Etter å ha deltatt på dette kurset har jegfått høre at jeg ser godt ut. Jeg merker at jeg får mer gjennomslag for mine meninger. Jeg går raskere til handling, nøler mindre.

May-Bente utsråler fantastiks energi og glede og er en fryd å høre på! Jeg vil absolutt anbefale dette onlinekurset. Fordi dette kurset hjelper deg til å få et bedre liv, en bedre hverdag. Det er mye kjærlighet i dette kurset! Optimisme! At du har, i kraft av deg sjøl, makt til å gjøre endringer i ditt eget liv!”

Anette Fagerland Stensen, lærer


Det er verdt hver en krone. Jeg har fått mer ro og harmoni i hverdagen og opplever mindre bekymringer

“Dette kurset har jeg egentlig ventet hver uke i spenning og forventning til hver ny mondul May-Bente har lagt ut.

Det har skapt  mer indre fred og ro. Støyen fra tankene mine har stilnet, og negative tanker blir det mindre og mindre av. Det har blitt mer harmonisk jamt over.

Jeg har laget meg nye forventninger og tankemønster om meg selv og andre. Dette merkest med at ting forandrer seg rundt meg, jeg opplever at menneskene rundt meg er mer positive folk. På jobben har jeg merket at de jeg jobber med, tilbyr seg å gjøre arbeidsoppgaverfor meg. Datteren min på  15 år, tar imot kos uten å fjase å tøyse det bort slik som hun gjorde før jeg gikk på kurset. Jeg merker en mer ro og harmoni innad i familien min, og opplever mindre bekymringer i hverdagen.

Kurset til May-Bente er lett å følge på via videoene, heftet og gjennom webinarene. Hun svarer på spørsmål underveis på en god og herlig måte. Hele dama sprudler av glede og god energi som smitter over på meg og igjen smitter over på de jeg har rundt meg.

Ta kurset om du vil ha en forandring til det betre. Det er vert hver en krone.
Tusen takk May Bente.”
Hilsen Berit


Et komplett kurs for selvutvikling på absolutt alle plan

Dette online kurset traff meg midt i hjertet.  Hadde ikke lest mange linjene i annonsen før jeg visste at dette skulle jeg gå for, og har ikke angret et sekund. Et komplett kurs for selvutvikling på absolutt alle plan.
Her får en alle de redskapene en trenger for å gi slipp på gamle mønstre og programmeringer som begrenser en i livet.
Har fått økt livsglede og motivasjon til å tro at alt er mulig, og kjærligheten til meg selv og selvfølelsen har virkelig endret seg.
Mye av innholdet i kurset har jeg hørt og lest om før, men her er det satt inn i en ny sammenheng som gjør at en virkelig forstår helt ned i dypet hva det dreier seg om. Som gjør at livet endrer seg, bevisstheten kommer opp på et nytt nivå
– Jeg er mindre kritisk til meg selv og andre
– Jeg har mer tro på meg selv
– Jeg kjenner på en indre trygghet
Har lagt merke til at jeg er gladere og mer avslappet utad, “ser” andre på en annen måte. Er mer forståelsesfull overfor andre mennesker. jeg er mer fornøyd med meg selv, er lettere i kroppen.
May Bente har vært fantastisk inspirerende, en sann glede å høre på. Hun er sprudlende, kunnskapsrik og deler generøst av sine egne erfaringer. Hun forklarer på en lettfattelig måte som virkelig gir aha opplevelser.
Vil absolutt anbefale henne til andre som ønsker å endre livet og bevisstheten sin.
Mvh Tove

Tegn på lav selvfølelse

 • Lei-300x168Du føler at alle andre er bedre enn deg
 •  Du kritiserer deg selv eller at andre og finner feil og mangler
 • Du bekymrer deg for hva andre mener
 • Du er er sjalu.
 • Du lar deg styre av frykt for å ikke være god nok, pen nok, osv.
 • Du ser ned på og prater stygt om andre.
 • Du føler deg stygg og tror at alt blir perfekt bare du blir litt penere.
 • Du føler deg som en bløff og går rundt og er redd for at du vil bli avslørt
 • Du lengter etter å bli mer verdsatt og satt pris på av de rundt det
 • Du gjør ting for å vise andre at du kan, i stedet for å gjøre det du selv vil.
 • Du sammenlikner deg med andre og føler deg bare vel så lenge ingen andre er bedre.
 • Du ville ikke hatt særlig mange venner, hvis noen, hvis du snakket slik til dine venner som du snakker til deg selv inne i dine tanker i ditt hode
 • Du føler at du har mer å gå på, at livet har mer å by på, men at dine begrensende tanker holder deg tilbake
 • Du lar deg stoppe av begrensende overbevisninger og sier til at hadde det ikke vært på grunn av ditt eller datt, så ville jeg……..
 • har noen drømmer du lar være å gå etter av frykt for hva andre vil si, ikke være god nok, oppleve avvsining og kritikk

Hvis du kjenner deg igjen i detter er du ikke alene. Jeg møter mange mennesker som har god selvtillit, det vi si de er dyktige i jobben og prestere bra, men følelsen av verdi, hvordan de føler i forhold til seg selv er ofte mer frynsete. Til og med når jeg coacher administrerende direktører, som er super dyktige i jobben sin går rundt å er redd for å bli avslørte som en bløff.

Selvtillit er koblet til prestasjon, og selvfølelsen til vår egenverdi. For å kunne nå målene våre trenger vi sterk selvtillit, og for å ha det bra på veien trengs en sterk selvfølelse. Selvfølelse er ferskvare og noe vi alle har mulighet til å trene og styrke hver eneste dag.

I onlinekurset Den Indre Guide får du en spesialtilpasset og velutprøvd oppskrift til å styrke din selvføelse og få tro på deg selv. Du trenger ikke la deg stoppe og begrense av din lave selvfølelse lenger. Den gode nyheten er at i løpet av dette 6 ukers prosgrammet kan du få metoden som jeg og hundrevis av mine kursdeltakere har brukt til å styrke selvfølelsen og skapt et nytt og bedre liv for oss selv og de rundt oss.

Er det din tur nå?

 

Hva kan du forventet av kurset?

SELVFoLELSE-0Så på det 6 ukers onlinekurset tar vi deg med på en reise tilbake til deg selv. Tilbake til din livskraft. Det skjer magiske ting når vi åpener opp for at mer av den du egentlig er kan få komme frem. Mennesker forteller om

 • At de har funnet nøkkelen til det gode liv.
 • Kursdeltakerne opplever å bli glade i seg selv og føler seg mer levende, flotte og tiltrekkende.
 • De sier at livet har fått nye farger og at de har funnet inn til sin indre  livsglede.
 • De har fått mot til å dra på reiser med kjæresten og endelig klart å skape harmoni i hjemmet
 • De forteller at de har blitt en bedre mor for barna sine og en inspirasjon for både dem og vennene sine
 • De føler en lettelse over  kunne parkere janteloven og våge å være den de egentlig er
 • De er takknemlige fordi de har lært å komme i kontakt med seg selv og finne frem til hva som er viktig for dem og våge å ta steg for steg mot det de egentlig lengter etter.
 • De føler at livet gir mer mening, de føler seg mer levende og energiske
 • De forteller om en ny og bedre hverdag med mer flow, livsglede, lek og latter
 • De føler en lettelse over å ha lært å handtere alt den indre negative selvnakket og opplever en stor glede og frihet over å ha lært å bli sin egen beste venn
 • De ser verden med nye øyne og føler selv at de sitter i førersetet og skaper det livet de ønsker å leve.
 • Familier som var i ferd med å gå i oppløsning på grunn av krangling mellom mor og datter blir harmoniske fordi mor lærer å bli glad i seg selv og på den måten er det beste eksemplet for dem rundt seg
 • De fant den indre styrken til endelig å realisere ønsket om å si opp jobben og gå for grunder drømmen
 • De følte seg endelig verdifull og god nok til å bli et match til sin drømmemann (du kan lese og høre flere tilbakemeldinger nedenfor)

 

Selvfolelse-14Så hvis du opplever at du holder deg tilbake, hvis du opplever at du forteller deg selv at du ikke er god nok, kritiserer deg selv og finner feil ved deg selv, ditt liv eller de rundt deg, så har du en fantastisk mulighet akkurat nå.

19.mars 2018 starter onlinekuset «Den indre guide» opp. Det er et 6 ukers online kurs for alle deg som har lyst å komme i kontakt med din indre styrke. Som m som opplever at livet har mer å by på, som opplever å begrense seg selv og holde seg tilbake fra det de egentlig lengter etter og drømmer om.

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

«Livet mitt i løpet av kursperioden har forandret seg totalt. Det har vært en helt fantastisk reise som har gitt meg gleden med livet tilbake. Det og kjenne glede med bare å leve, det og være takknemlig for de små ting og daglige hendelser i hverdagen. Det er det som er livet for meg. Tidligere så strebet jeg etter lykken og lurte på når lykken skulle komme til meg. Du har hjulpet meg til å forstå og kjenne at lykken er å leve, lykken er å få oppleve å få barn, se de vokse opp, være tilstede for mine medmennesker rundt meg og få lov til å være den jeg er. Jeg velger å fokusere på de små opplevelsene i hverdagen. Det å få være så utrolig heldig å være frisk nok til å jobbe, kunne kjøre bil, kunne lage mat , kunne gå , sykle osv. Jeg har etter hvert fått en lang liste over ting som jeg har å være takknemlig for. Det å kunne gå, sykle, kjøre bil, svømme, danse osv ER ikke en selvfølge, selv om vi har en tendens til å ta det som selvfølge.

Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette kurset på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag <3 klem»

Vil du har de samme resultatene?

Selvfolelse-13Har det hendt at din selvfølelse har holdt deg tilbake i livet? Har det hendt at du har du vært sint på deg selv fordi frykt og usikkerhet har gjort at du har gått glipp av muligheter? Hender det at du ser på andre og  tenker at de har et lettere liv fordi de strutter av medfødt selvfølelse og tro på seg selv?

Tro det eller ei, men disse menneskene har ingenting som du ikke har. Bortsett fra at de kjenner hemmeligheten til sterk selvfølelse og har gode redskaper til å trene sin selvfølelse.

Det er mulig for deg også. Hvis du skal knekke koden å få sterk og varig selvfølelse og tro på deg selv, f så må du først innse at sterk selvfølelse og tro på deg selv er oppnåelig hvis du er villig til å gjøre en innsats. I dette kurset har vi gjort det enkelt for deg. I løpet av 6 uker får du et velutprøvd program med tilpassede oppgaver og øvelser som virker. Så det er opp til deg. Er du klar til å ta deg selv på alvor?

Når du begynner å jobbe med selvfølelsen din vil du merke en snøballeffekt. Det andre sier er at de blir gladere i seg selv, de begynner å behandle seg selv bedre, de får bedre respons fra menneskene rundt seg og opplever mer suksess og mestring.

Noe av det vanskeligste for mennesker med lav selvfølelse er å bestemme seg og ta et valg. Kanskje det er slik for deg også at det er vanskeligste å bestemme seg for å gjøre noe aktivt med den dårlige selvfølelsen? Handling gir forvandling. Alt du trenger å gjøre er å ta første steget. Ved å delta i onlinekurset for du oppskriften til å få gode vaner som vil styrke din selvfølelse og gjøre deg mer selvsikker i alt du gjør.

boost-selvfolelsen

Du gir ikke bare deg selv et kurs, du gir deg selv en ny fremtid

Du lærer å bli glad i seg selv. Du kommer i kontakt med din indre livskraft og får redskaper og vertkøy til å bli den beste versjonen av seg selv. Du lærer å stoppe den indre kritikeren som forteller deg at du ikke kan, ikke er god nok, som sammenligner deg med andre og alltid finner noen som er bedre, flottere, kjekkere, modigere osv. Du lærer å bli glad i deg selv og så får du min hemmelige og effektive oppskrift til å bli sin egen beste venn.

Mandal-6-300x199Jeg har gått gjennom store deler av mitt liv og latt meg stoppe av min lave selvfølelse. Det er ikke et godt sted å være. Selv om andre rundt kunne se mine kvaliteter, mine flotte egenskaper kunne jeg ikke merke det selv. Jeg var for mye i mitt eget hode og klaget, kriserte og nedvurderte meg selv. Det var som om jeg bare eksisterte, jeg levde ikke. Jeg våget ikke tro på mine drømmer, jeg våget ikke gå for dem, jeg følte meg ikke god nok som mor, som kone som kollega. Jeg følte meg ikke god nok, selv om det ytre sett såg fint og flott ut, var følelsen min inni helt annerledes. Jeg følte meg liten, redd for at andre skulle avsløre hvordan jeg egenlig var. Jeg kunne nesten ikke forstå at noen likte meg, for jeg likte ikke meg selv.

Hvis du kan kjenne igjen noe av dette så er dette kurset for deg. Jeg unner ingen å være der jeg var. Det var ikke et liv. Nå som jeg har lært meg det jeg lærer videre i dette kurset har jeg kommet til et sted hvor jeg er oppriktig glad i meg selv, jeg behandler meg selv fint, jeg snakker pent til meg selv inne i mitt eget hode. Jeg har hatt mot til å realisere alle mine ønsker og drømmer og det ville vært helt utenkelig med når jeg hadde den lave selvfølelsen. Etter at jeg lærte meg å bruke de metodene og øvelsene du får i dette kurset har livet mitt fått nye farger. Det har fått så mye mer mening og det har blitt så mye kjekkere.

Familiebilde-150x150Kjærlige og nærende relasjoner

Relasjonene mine har blitt kjærlige og som mor til 3 og kone til en fantastisk mann (vi har vært gift i 21 år) er det virkelig en fantastisk gave. Jeg ville ikke byttet det mot noe i verden. Når relasjonen min til meg selv endret seg så endret også relasjonen til de rundt meg selv. Det er virkelig magisk. Jeg opplever nå å være god nok som mor, som kone, som kollega som datter. Og det er et skjønt sted å være.

Tryggheim-ungdomsskole-150x150Mot til å gå for drømmene mine.

Jeg vet at uten disse redskapene og verktøyene jeg deler her i dette onlinekurset hadde jeg ikke våget å gå for forfatterdrømmen. Det at jeg lærte meg å sette janteloven på gangen og styrke min selvfølelse, snakke fint til meg selv og daglig bruke de øvelsene jeg deler i kurset var avgjørende for at jeg klarte å skrive ferdig boken, få den utgitt på Norges største forlag og bli en populær foredragsholder.

Siste-dag-utdannelsen-150x150Mot til å si opp jobben og starte for meg selv.

Det var skikkelig skummelt, og jeg merket virkelig at den indre kritikeren kom på banen i prosessen da jeg skulle si opp fast godt betalt jobb for å satse på min egen bedrift. Det har vært en utfordrende og krevende prosess med utrolig mye kjekke og spennende erfaringer. Jeg vet at hadde det ikke vært for at jeg lærte å styrke min selvfølelse å tro på meg selv hadde jeg blitt en av statestikken som sier at de fleste grundere gir opp i løpet av de 5 første årene. Nå har jeg drevet min business i 7 år og har opplevd stor suksess.

IMG_07561-e1390555299485-150x112Sterk og sunn kropp og helse.

Jeg var riktig god til å overhører mine egne behov og hjelpe og please alle andre. Som mamma til tre jenter og en krevende hverdagssituasjon satte jeg alle andre før meg selv. Det var det jeg hadde lært og ved å please andre følte jeg at jeg var god nok. Jeg levde gjennom andre. Det var bare det at til slutt var mitt batteri flatt. Jeg hadde helt av en tom kopp og satt igjen og var sliten, utmattet og husker jeg låg i sengen og sov et par måneder. Da lærte jeg meg betydningen av selvomsorg og å sette seg selv først. Det er som på flyet man tar på sin egen oksygenmaske først før man hjelper andre. For meg var det ikke noe som kom naturlig, jeg var opplært til å please og hjelpe andre. Det som var så trist var at når jeg hadde det fokuset så tappet jeg meg selv. Det jeg etterhvert lærte meg var å sette meg selv først og fylle min egen kopp og når jeg gjorde det så ble det helt annerledes å være meg og det ble helt annerledes for dem rundt meg.

Preikestolen-300x300Det gir ringvirkning

Når vi lærer å ta vare på oss selv, styrke vår egen selvfølelse så får vi det så mye bedre med oss selv, livet ser annerledes ut og det gir ringvirkninger til de rundt oss. Fordi vi behandler andre annerledes når vi er glad i oss selv. Nå er det så fint for meg å se med 3 tenåringsdøtre at min sterke selvfølelse smitter over på dem. De våger å gå for drømmene sine, de er gode til å ta vare på seg selv og følge sin indre stemme. Jeg er så uendelig glad for at jeg lærte meg å styrke min selvfølelse og på den måten kunne gå foran med et godt eksempel. For barn gjør ikke det vi sier, det gjør det vi gjør. Så hvis du er en person som stadig overhører dine egne behov så er det det du lærer videre. Hvis du er en person som elsker og verdsetter deg selv så er det det du lære videre.

Jeg er så takknemlig for at jeg har brukt de siste 10 årene på å reise verden rundt og lære av de beste coacher og mentorer og virkelig funnet en oppskrift til å styrke selvfølelsen som virker. Jeg har testet den ut på meg selv og på mine mange hundre kursdeltakere og det virker like godt for dem. Du kan nå få tilgang til min hemmelige oppskrift til hvordan få sterk  og varig selvfølelse, tro på deg selv og mot til å realisere ønsker og drømmer.

 

Hvordan gjør vi det?

Undervisningen foregår I løpet av 6 moduler.

Hver tirsdag I 6 uker legges opp en ny modul. 1. Modul legges ut mandag 5 september. Tilsammen består modulene av 6 undervisningsvideoer med tilhørende oppgaver og øvelser som gjør at det du lærer lander I dine celler. Du kan laste ned og se videoene når det passer deg.

Kolonne-31-150x150E-bok med tilhørende oppgaver

Definisjonen på læring er at det skjer en relativt varig afterdsendring. Når du i tillegg til å se videoene benytter deg av oppgavene og øvelsene i e-boken setter du deg selv opp til suksess. Du får altså spesialtilpassede øvelser og oppgaver som hjelper deg å integrere det du lærer på et dypere nivå.

hva-er-150x150Q og A online møter

Min oppgave er å legge tilrette for din forandring og gi deg en steg for steg oppskrift du kan følge. Vi har 4 online møter hvor du får mulighet til å stille spørsmål hvis du opplever å stå fast. Det er du selv som gjør forandringene, jeg er din støttespiller gjennon transformasjonen fra den tror du er til den du egentlig er.

MM1web-150x150Lukket facebookgruppe

Du blir en del av en lukket facebook gruppe hvor du daglig kan sjekke inn og nettverke med de andre deltakerne. Å være en del av en gruppe, men mulighet til å netttverke har vært en viktig del av min vekst og utvikling. Når vi kommer sammen vokser vi og utvikler vi oss raksere. Gruppefelleskapet er en unik arena til læring utvikling og vekst. Du får inspirasjon, nettverk, verktøyer og oppbakking til å skape et liv du virkelig elsker.

Powerfriend

Happy-girls-150x150Du gir ikke bare deg selv et skjønt kurs. Du gir deg selv et felleskap med skjønne kursdeltakere som er på samme reise som deg. Som en del av kurset har vi en powerfriend ordning som er en «student-venn» som du samarbeider tett med hvis du ønsker. For meg og mine tidliger kursdeltakere har verdien av denne powervenn ordningen vært helt unik. Det hjelper en å holde seg på sporet og få støtte og oppbakking både underveis og ettter at kurset er ferdig. Det er en helt unik mulighet til å dele erfaringer, heie på hverandre og bakke hverandre opp. Mange opplever å få venner for livet.

BONUS

SELVFoLELSE-0TEMA: Slibb din motstand

Hva er egentlig motstand og hvordan kan du slippe den? Ofte lar vi oss stoppe av vår egen indre motstand, det kommer opp i form av tvil, frykt og bekymring. Forstå hvordan du kan slippe din motstand og heve din vibrasjon slik at du blir en match til mer av det du ønsker deg.

Happy-girl-150x150TEMA: Slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner.

Ofte er det slik at våre relasjoner er årsaken til noen av de atørste gleder og sorger. Oppdag hvordan relasjonene fungerer og forstå hvordan du kan skape relasjoner som nærer deg på alle plan nærende relationer. Hva forteller dine omgivelser om deg? Hvordan speiler dine omgivelser dine mønster. Oppdag sammenhengen mellom det indre og det ytre. Lær hvordan du selv kan skape kjærlige og nærende omgivelser

Kolonne-11-150x150TEMA: Lær speilteorien og skap forandringer innenfra og ut.

Lær speilteorien og forstå hvordan det ytre speiler det indre. Du får speilformelen som du kan bruke til å skape kjærelige og nærende relasjoner innefra og ut. Det er supert for deg som har prøvd å forandre andre, men opplevd at det har vært lite suksessfullt. Her får du en formel til å gjøre endringer i deg selv som etterhvert gir endringer utenfor deg. All forandring starter med deg selv

 

Du får alt dette:

 • Flere-pluss-dager-150x1506 ukers trening med 18 inspirerende videoer, læring og steg for steg oppskrifter (Verdi 7950 kr)
 • Meditasjonsvideoer (Verdi 1000 kr)
 • 4 onlinemøter med Q & A gruppecoachinger (Verdi 1995kr)
 • Tilgang til et ekslusivt online forum hvor du kan nettverke med de andre deltakerne (Verdi 1995 kr)
 • E-bok med tilpassede øvelser (Verdi 550 kr)
 • BONUS # 1 Slipp din motstand (verdi 500 kr)
 • BONUS # 2 Slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner (Verdi 500 kr)
 • BONUS # 3 Lær speilteorien og skap forandringer innefra og ut (Verdi 500 kr)

Du får altså verdi for 14.990 kr

Forløpet starter mandag 6 juni og hvis du melder deg på i dag så sparer du altså 60% i forhold til vanlig pris + du sikrer deg alle bonusene.

Vanlig pris er 7995kr

Din earlybird pris nå er 4995 kr

Du kan dele betalingen i 4 x 1450 kr

Spar 10.000 kr akkurat nå!

NB! 14 Dagers Pengene Tilbake Garanti

badge_garanti

Pengene Tilbake Garanti
Jeg er her for å hjelpe deg ta ut ditt potensiale og bli den beste du kan være. Dersom du ikke er fornøyd eller får verdi ut av kurset etter de første 14 dagene så send meg en mail og jeg returnerer alle pengene dine! Uansett grunn.

Dato og organisering

MODUL 1: Mandag 19.mars 2018

Dine ubevisste overbevisninger styrer dine resultater og ditt liv

Bonus 2TEMA: Dine ubevisste overbevisninger styrer dine resutater og ditt liv I denne modulen lærer du å avsløre de overbevisningene som begrenser deg og skaper de resultatene du ikke ønsker og får en effektiv oppskrift til å erstatte dem med støttende overbevisninger som gjør at du skaper de resultatene du ønsker deg

TEMA: Ta 100% ansvar for ditt liv. De fleste mennesker lever mer eller mindre ubevisst i en offerrolle. Kjennetegnet på offerrollen er at du kritiserer eller klager på deg selv eller andre (enten med ord eller i tankene dine). Da sitter du på passasjersiden av bilen og lar andre styre ditt liv. I denne modulen lærer du å sette deg selv i førersetet og skape de forandringene du ønsker.

Online møte torsdag 22 mars 


MODUL 2: Mandag 26 mars 2018

Det begynner i det indre i dine tanker og følelser

TEMA: Dine indre tanker og følelser skaper dine resultater 

gratis2Det kan være du forstår at dine tanker og følelser skaper dine resultater. Likevel opplever du resultater i ditt liv du ikke ønsker, selv om du forsøker å tenke positivt. I denne modulen forstår du hvorfor. Du lærer å oppdage dine indre historier, hva du forteller deg selv.  Du får virkelig oppdage magien som skjer når vi endrer i disse (ofte ubevisste historiene)

TEMA: Undervisningen vil hjelpe deg å avdekke også de ubevisste historene 

Ved å lytte til videoene, få med deg eksemplene og historiene som deles der, ved å lytte til meditasjonene og gjøre øvelsene vil du oppdag dine indre ubevisste historier. Du forstår hvorfor du opplever de resultatene du opplever i ditt liv og hvordan du kan endre dem slik at du skaper noen helt andre resultater i ditt liv

Online møte onsdag 28 mars 


MODUL 3: Mandag 2 april 2018

Lav selvfølelse vil alltid sabotere deg

bonus1TEMA: I denne modulen lærer du å booste din selvfølelse 
Den følelsen du har for deg selv, din følelse av verdi som menneske vil alltid farge din livsopplevelse. Uansett hvor mye suksess du opplever, uansett hvor bra du ytre sett har det i ditt liv, vil det ikke føles slik hvis du har lav selvfølelse.

TEMA: Styrk din selvfølelse
I denne modulen lærer du hvordan du kan styrke din selvfølelse. Du er født med en helt inntakt indre selvfølelse og tro på deg selv. Etterhvert som du erfarer livet og opplever kritikk, avvissting og ignoranse så legger vi lag på lag med ubevisste begrenseninger på oss selv. Istedet for å føle oss gode nok, istedet for å leve innenfra og ut, begynner vi å tilpasse oss andre, “please andre” og leve utenfra og inn

Her lærer du å komme inn i din essens og leve innenfra den du egentlig er som føler seg god nok.

 


MODUL 4: Mandag 9. april 2018

Vi kan ikke forandre andre, men ved å lære å gjøre indre justeringer endres verden rundt oss

TEMA: Forstå hvordan verden rundt oss speiler våre overbevisninger og mønster

Bonus 1Andre kan ikke gi deg en dårlig følelse, det er du som tolker det som skjer på en måte som gir deg følelsen. Det gjør at 5 personer kan oppleve akkurat det samme og en av dem kan reagere noe voldsomt, mens de 4 andre tenker var det noe å ta åsnn på vei for. Det er fordi de har ulike mønster og overbevisninger som trigges.

TEMA: Vi opplever ikke det som skjer, men vår tolkning av det som skjer 

Har vi en god dag og vi opplever rot på kjøkkenet, så tenker vi jeg rydder og ordner opp her. Har vi en dårlig dag og vi opplever rot på kjøkkenet kan vi respondere med frustrasjon og kanskje sinne. Det er altså ikke situasjonen som er problemet, men måten vi tolker det som skjer på. Våre tolkninger skjer fra det bevissthetsnivået vi er på i det øyeblikket vi opplever det som skjer og hvilke mønster og overbevisninger vi har med oss. På den måten gir vår egen respons oss en fint tilbakemelding på hvilke overbevisninger og mønster vi har kjørende.

I denne modulen lærer du å spotte hvordan verden rundt oss speiler våre overbevisninger og mønster og hvordan du kan bruke denne informasjonen til å endre mønster og overbevisninger du ikke en gang visste du hadde


MODUL 5: Mandag 16. april 2018

Uten en visjon, blir du som en båt som driver rundt på åpent hav

TEMA: Realiser dine visjoner og få en effektiv formel til å realisere dine ønsker og drømmer

Bonus 3I denne modulen ser vi på hva som er din visjon for deg og ditt liv. Du lærer å oppdage hva det egentlig er du lengter etter og drømmer om. Du får en effektiv formel til å realisere alle dine ønsker og drømmer

Det handler om å sette en tydelig visjon og ha klare ønsker. Her er det mange som går seg vill og derfor opplever at drømmene smuldrer bort og ønskene ikke blir realisert.

I denne modulen lærer du hvordan du kan unngå å havne i den samme situasjonen som dem. Du lærer å rydde bort det som begrenser deg slik at du kan steppe opp og skape det livet og de resultatene du lengter etter og drømmer om

 

Online møte torsdag 19 april 2018 

 

MODUL 6: Mandag 23 april 2018

Skap kjærlige og nærende relasjoner

TEMA: Har du utfordringer i relasjoner til kjæreste, barn, kollega, sjefen, foreldre, venner eller andre?

Det er utrolig tappende å ha utfordringer i relasjoner. Enten du opplever utfordringer i relasjone til kjæreste, venner, barn, foreldre, sjefen, kollega eller andre så er det lett å havne i offerrollen og skape resultater du ikke ønsker.

I denne modulen lærer du å skape kjærlige og nærende relasjoner til andre. Ikke ved å manipulere og kontrollere andre, men ved å gjøre indre justeringer i deg selv.

Du får lære speilteorien og hvordan du kan bruke den til å transformere dine relasjoner.

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Bli med å ta ditt liv til et nytt nivå

Handling gir forvandling. Hvis vi fortsetter å gjøre de samme tingene som vi alltid har gjort så fortsetter vi å få de samme resultatene. Er du klar til noen nye resultater i ditt liv. Er det på tide at du også kan leve det livet du drømmer om. Er du lei av å la deg stoppe av begrensende overbevisninger og holde deg selv tilbake? Hvis du ikke lever det livet du lengter etter, hvis du ønsker mer mening, hvis du lengter etter å tro på deg selv, være en bedre mor, kollega, kone. Hvis du drømmer om kjærlige relasjoner, god helse og mot og styrke til å gå for dine drømmer og ønsker så får du her en genial prosess og en oppskrift som virker.

Du får noen utrolig effektive redskaper og verktøy. Du får min metode, den samme metoden jeg selv har brukt til å realisere alle mine drømmer og ønsker. Når mennesker spør meg hvordan jeg har klart det, sier jeg at det avgjørende har vært å styrke min selvfølelse og våge å være meg og støtte og bakke meg selv opp i prosessen med å realiser mål og ønsker. Når jeg lærer det videre viser det seg at min kursdeltakere får de samme resultatene. Det er magisk. Nå vil jeg dele denne magien med deg som er klar til å gjøre endringer i ditt liv. Til deg som vet at livet har mer å by på. Til deg som er klar til å steppe opp, gjøre øvelsene, ta action og bli din egen beste venn og skape de resultatene du ønsker deg.

Velg den modellen som er riktig for deg

leieDet er ikke noe hokus pokus. Du får en enkel metode og enkel verktøy til å få sterk og varig selvfølelse, tro på deg selv og mot til å gå for dine drømmer og ønsker. Du får en velutprøvd metode til å skape de det livet du ønsker å leve.
Hvordan er livet ditt om et fra nå? Hvordan er livet ditt 10 år fra nå hvis det fortsetter som nå? Hvordan er dine relasjoner? Hvordan er det med dine drømmer? Hvordan er din økonomi? Hvordan står det til med din helse? Visste du at en av de tingene døende mennesker angrer mest på er at de ikke våget å gå for sine drømmer, men levde mer ut fra hva andre forventet av dem.

Happy-girl-150x150Hvordan er livet ditt om 1 år når du har lært å bli glad i deg selv, fått redskaper til å luke bort de begrensningene som stopper deg og lært hvordan du kan komme i flow mot det du ønsker deg? Hvordan er ditt liv om 10 år når du har brukt disse 6 ukene nå  til å booste din selvfølelse, fått mer tro på deg selv og lært formelen til å realisere alle dine ønsker og drømmer? Hvilke drømmer har du relisert? Hvordan ser ditt liv ut?

Ditt supertilbud:

 

 • 6 ukers trening med 18 inspirerende videoer, læring og steg for steg oppskrifter (Verdi 7950 kr)
 • Meditasjonsvideoer (Verdi 1000 kr)
 • 4 onlinemøter med Q & A gruppecoachinger (Verdi 1995kr)
 • Tilgang til et ekslusivt online forum hvor du har et nettverk av likesinnede (Verdi 1995 kr)
 • E-bok med tilpassede øvelser (Verdi 550 kr)
 • BONUS # 1 Slipp din motstand (verdi 500 kr)
 • BONUS # 2 Slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner (Verdi 500 kr)
 • BONUS # 3 Lær speilteorien og skap forandringer innefra og ut (Verdi 500 kr)

Du får altså verdi for 14.990 kr

Forløpet starter mandag 19 mars 2018 og hvis du melder deg på i dag så sparer du altså 60% i forhold til vanlig pris + du sikrer deg alle bonusene.

 

Vanlig pris er 7995 kr

Din earlybird pris nå 4995 kr

Du kan dele betalingen i 4 x 1450 kr

Du sparer 10.000 kr akkurat nå!

NB! 14 Dagers Pengene Tilbake Garanti

badge_garanti

Pengene Tilbake Garanti
Jeg er her for å hjelpe deg ta ut ditt potensiale og bli den beste du kan være. Dersom du ikke er fornøyd eller får verdi ut av kurset etter de første 14 dagene så send meg en mail og jeg returnerer alle pengene dine! Uansett grunn.

Summen for alt dette er: 14. 995 kr.
Akkurat nå kan du få det hele for 4995 kr (7995 kr)

Din spesialpris for alt dette nå er 1450 kr x 4 (2150 kr x 4)

Spar 805 kr hvis du betaler det hele på en gang – Pris 4995 kr

Flere tilbakemeldinger

Livet før kurset:

 • kjennerLiten livsglede, klarte ikke å glede meg over så mye
 • Var missfornøyd, urolig og sov dårlig
 • Liten matlyst
 • Konsentrasjonsvansker
 • Klarte ikke en gang å tenke på det jeg drømte om, gikk ikke an å oppfylle den allikevel.
 • Hadde en likeholden følelse
 • Satte lite grenser til hva jeg godtok
 • Såg ikke på meg selv for så viktig som andre
 • Folk fikk «tråkke» på meg uten jeg viste det
 • Kjente INGEN boblende glede ved å leve
 • Sa lite fra om ting
 • Hadde noen venner som ikke var så «sunne» for meg
 • Ble tappa ubevist av enkelte mennesker
 • Klarte ikke å sette psykiske grenser
 • Barna mine ble påvirket av min hverdag.
 • Hadde ikke overskudd til å finne på så mye med barna.
 • Jobben tok hele min energi, helt tom når jeg kom hjem
 • Var mye trett, sov mye

Kolonne-2Livet etter kurset

 • Mye mer overskudd i hverdagen
 • Mye mer glede, hverdag!!!
 • Setter grenser til hva jeg godtar og ikke, sier fortere fra hva jeg mener
 • Tar ikke kritikk på mine skuldre
 • Klarer og «børste» bort episoder /utsagn fra mine skuldre
 • Ungene er mer fornøyde / gladere
 • Har lært noe som jeg kan bringe videre til mine herlige jenter.
 • Er blitt mer bevist i hverdagen
 • Det bobler mer i magen min
 • Smiler og ler MYE mer
 • Har større ro rundt situasjoner
 • Går ikke i forsvar under diskusjoner
 • Godtar ting som de er hos andre , det er ikke min oppgave å hjelpe hele verden
 • Klarere tanker og betre fokus
 • Betre konsentrasjon
 • Jeg ser muligheter til å oppfylle mine drømmer og mål
 • Har fått nye venner som fyller energinivået mitt
 • Fått venner som er ekte , gode, varme og tillitsfulle. Som jeg er blitt kjempe glad i
 • Har overskudd til å gjøre ting sammen med jentene mine
 • Har overskudd til mitt barnebarn.
 • Overskudd til å bake og kose meg med matlaging
 • Gleder meg for første gang på mange år til jula.
 • Lytter betre til de rundt meg
 • Klarer å bryte gamle mønstre ( det er en glede

Mer tilbakemelding:

Happy-girls-300x300”Da har vi kommet til en foreløpig ende på en fantastisk reise sammen med en fabelaktig kursleder May Bente Høiland-Lode. Det hele startet med at jeg over lengre tid følte at jeg ikke mestret hverdagen, alt ble til slutt et ork. Før jeg begynte på kurset hadde jeg utrolig lite energi og overskudd. Jeg har tidligere vært en dame med mye livsglede, humor, masse energi og overskudd, men dette forandret seg sakte med sikkert over tid. Gradvis opplevde jeg at hverdagene ble tyngre og tyngre, jeg skiftet jobb i gjennomsnitt 1 gang i året. Det å skifte jobb ble og veldig slitsomt, nye rutiner, nye mennesker som jeg skulle lære å kjenne, ny arbeidsoppgaver osv. Jeg kjente etter en stund at jeg ikke mestret jobben og da ble valget å skifte jobb, og slik fortsatte det. Men en dag sa det pang, og utbrenthet var en realitet. Noe jeg var sikker på ikke kunne ramme meg. Men slik ble det, livet falt i grus.

Jeg måtte da ta tak i «meg selv» å finne ut hva som førte til dette. Og det var ikke noe lett oppgave, det var ikke bare å si «jeg forandrer på det og det så er alt bra» nei det tok meg ut på en søking. Det var da jeg var så heldig å treffe deg å få anledningen til å få være med på dette kurset, med fokus på deg selv og realisering av dine ønsker.

Jeg startet der med så godt mot som jeg kunne ha der og da! Og jeg kjente allerede etter første kvelden at dette kunne bli redningen i mitt liv nå. Eg har oppgjennom hele oppveksten min brukt utrolig mye tid og energi på å fokusere på hva andre vil si, hva som kan skje og erfarte på kurset hvordan det ubevisst har tappet meg for energi. I løpet av kurset ble jeg mye bevisst i hverdagen. Jeg bestemte meg for å fokusere på det positive det jeg vil og det som gjør meg glad og fornøyd. Det gjorde at livet mitt i løpet av kursperioden forandret seg totalt. Jeg kunne sikkert skrevet en bok om denne reiser jeg har vært gjennom. Det har vært en helt fantastisk reise som har gitt meg gleden med livet tilbake. Det og kjenne glede med bare å leve, det og være takknemlig for de små ting og daglige hendelser i hverdagen. Det er det som er livet for meg. Tidligere så strebet jeg etter lykken og lurte på når lykken skulle komme til meg. Du har hjulpet meg til å forstå og kjenne at lykken er å leve, lykken er å få oppleve å få barn, se de vokse opp, være tilstede for mine medmennesker rundt meg og få lov til å være den jeg er. Jeg velger å fokusere på de små opplevelsene i hverdagen. Det å få være så utrolig heldig å være frisk nok til å jobbe, kunne kjøre bil, kunne lage mat , kunne gå , sykle osv. Jeg har etter hvert fått en lang liste over ting som jeg har å være takknemlig for. Det å kunne gå, sykle, kjøre bil, svømme, danse osv ER ikke en selvfølge, selv om vi har en tendens til å ta det som selvfølge.

SELVFoLELSE-0Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette kurset på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag <3 klem»

Husk at dette onlinekurset er for deg som er klar til å rydde ut I det du ikke er fornøyd med og som vil ha bedre selvfølelse, mer tro på deg selv.

 

“Your time is limited, so dont waste it living someone else´s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of others peoples thinking. dont let the noise of others opinions drown out your inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary”

Steve Jobs – 1955-2011

Få med deg supertilbudet i dag og spar flere tusen kroner ved å melde deg på nå.

 

Spørsmål  rettes til team@maybente.no

Kjærlig hilsen May Bente